Üdvözöljük a Human Partner Team-nél!

A Human Partner Team, egy projekt elven működő szakmai szervezet, melynek trénerei, tanácsadói és HR szakemberei gyakorlati tapasztalatukat mind nagyvállalati és multinacionális környezetben, mind a KKV szektorban, számos szervezetfejlesztési és üzletfejlesztési projekten keresztül szerezték.

Mi tesz minket különlegessé?

  • Tapasztalt csapat: Trénereink magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, több szakmai szervezet tagjai.
  • Együttműködés és szinergia: A közös projektek, tréningek és tapasztalatok összekovácsolták csapatunkat, és együtt dolgozunk az ügyfelek sikeréért.
  • Rugalmasság és sokszínűség: Trénereink és tanácsadóink több szakmai területen is tevékenykednek, és folyamatosan új módszereket tanulnak, hogy széles körű megoldásokat kínáljanak ügyfeleinknek.

Mit kínálunk?

  • Működésfejlesztés: Segítünk a hatékonyság növelésében, a versenyképesség megőrzésében és a működésfejlesztési megoldások napi működésbe való átültetésében.
  • Humán erőforrás fejlesztés: Célunk, hogy támogassuk az embereket a személyiségük fejlődésében és új készségek elsajátításában.
  • Hatékonyságfejlesztés: Alkalmazott módszerek sokszínűségével (pl.: LEAN management, Tudásmenedzsment, stb) és támogató munkával segítjük megbízóinkat és partnereinket céljaik elérésében.

Munkatársaink:

Walter Attila senior tréner, master coach, képzési-fejlesztési szakértő

Walter Csilla coach, tréner, fejlesztési szakértő

Müller Sándor tréner, coach,

Monoszlainé Bors Ágnes tréner, coach, szervezetfejlesztési szakértő

Bali György tréner, coach

dr Horváth Judit tréner, coach

Sándor László tréner, coach, üzletfejlesztési tanácsadó-szakértő

Nagy Tamás tréner, coach, minőségbiztosítási szakértő

Hagyja, hogy a Human Partner Team segítsen Önnek és vállalatának!

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy hogyan tudunk segíteni Önnek és vállalatának, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! A sikerünk kulcsa az Ön sikerében rejlik.